De Missie

Young & Athletic is voor iedereen die zichzelf mentaal & fysiek uitdaagt,
om hun atletische doel te bereiken.
Door mensen over de hele wereld te inspireren en te motiveren, wil
Young & Athletic zich inzetten om alle atleten te ondersteunen naar hun doel.


Het Bedrijf

Young & Athletic is gevestigd in de stad mooiste stad achter de duinen, Den Haag. In de zomer van 2018 is dit bedrijf begonnen met het verkoop van sportkleding en sportaccessoires. Dit jonge sportmerk is gedreven om een steun te zijn voor alle sporters, niet alleen de Haagse sporters, maar voor ieder sporter op het wereld. Dit omdat sporten vele voordelen heeft zoals: versterkt je botten, verbetert hersenwerking, je krijgt er meer energie van, het ontgift je lichaam en je hart wordt sterker.

Bij ons koop je niet alleen een sportartikel, maar laat je zien dat je achter de gedachte staat dat iedere individu de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sporten en om zichzelf uit te dagen op een sportieve vlak.

''Stay Young Be Athletic''

- Y & A -


De Community

 

 

#fortheathleteinyou #stayyoungbeathletic #lovethejourney #komtdoorhetshirt #youngandathletic

Y & A is voor de sporter in jou. Men zegt niet graag over zichzelf dat ze jong of atletisch zijn. Je kent de gezegde leeftijd is maar een getal of je bent zo jong als je je voelt, nou Young and Atheltic vindt dit ook. Door het sporten voel je je vitaler, jonger en verhoog je jouw atletisch vermogen. Dit merk is voor topsporters en recreatie-sporters van jong en oud. Young and Athletic is van mening dat als je sportieve doelen kan stellen en jezelf kan pushen om deze doelen te behalen, dan ben een atleet. Hou jij van sporten of support jij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sporten?

Join dan onze community via Facebook, Instagram of schijf je in voor de Nieuwsbrief


MVO

Wij geloven dat iedereen in de wereld de kans moet hebben om te kunnen sporten, vooral kinderen, want sporten geeft hen de kans om nieuwe dingen te ontdekken en ook henzelf. Daarom ondersteunen wij het goede doel RIGHT TO PLAY. Elke maand wordt een precentage van de opbrengsten van de sportartikelen gedoneerd aan deze mooie organisatie, om kinderen in Afrika, Azie en het Midden-Oosten meer de kans te geven om te kunnen sporten. RIGHT TO PLAY zorgt niet alleen dat kinderen de mogelijkheid hebben om te sporten, maar ze leren hen ook om te gaan met vijf belangrijke aspecten waarmee zij te maken hebben.

 


Oprichter van Young & Athletic

 

Mijn naam is Quincy-Jilo Romney en ik ben de oprichter van het sportmerk ''Young & Athletic''. Door mij achtergrond als Sport & Bewegingcoordinator en Sport marketeer en mijn facinatie van alle sporten, heb ik besloten om dit merk te beginnen. Mijn doel is om niet alleen een merk te creëren met een sportieve uitstraling, maar ook één die ouderen en kinderen motiveert om te sporten.

 ''The harder it is the more it's worth''

Ik hou van het beoefenen, organiseren en bekijken van verschillende sporten. Tijdens de Olympische Spelen geniet ik van de sporters die tot het uitterste gaan om te winnen. Mijn interesse in sport is zo groot dat ik de schaaters op het ijs volg tot de wielrenners die over de bergen van Frankrijk racen.

Zelf ligt mijn geschiedenis in vechtsport, Taekwondo. Deze sport heb ik van mijn vijfde tot en met mijn twintigste intensief beoefend, waarbij ik mee deed aan nationale en internationele wedstrijden. Door deze sport heb ik vrienden gemaakt, veel gereisd en heb ik mezelf leren kennen. Ik heb zoveel plezier gehaald uit het sporten, dat het werkelijk een deel van mij is geworden. Tegenwoordig doe ik nog aan hardlopen, fitnessen, snowboarden en basketballen, dit allemaal op recreatief niveau. Ik ben dankbaar voor mijn ervaringen door sport. Volgens mij zou iedereen de kans moeten hebben om te kunnen genieten van de voordelen die sport te bieden heeft. Dit merk staat voor dat iedereen van de fantastische vruchten van sport mag plukken en proeven.

 

 

© 2018 - 2020 Young & Athletic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel